Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Προβολή Άρθρου

Ημερομηνία: 04/04/2017
Θέμα:
Επιστολή του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου σε Υφυπουργό, Βουλευτές και Δημάρχους, για να αποκτήσει το “Έτος Δωδεκανήσου” ουσία και περιεχόμενο, αντάξιο της ιστορίας των νησιών

Να αποτελέσει το “Έτος Δωδεκανήσου” τη βάση για τη δημιουργία μιας ουσιαστικής στρατηγικής νησιώτικης πολιτικής και να αποκτήσει ο εορτασμός ουσία και περιεχόμενο, είναι ο στόχος που θέτει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προσβλέποντας στην μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση προς όφελος των νησιών , της πρόσφατης, επίσημης ανακήρυξης του 2017 , ως “Έτος Δωδεκανήσου”  από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος απέστειλε σήμερα επιστολή με αποδέκτες τον Υφυπουργό Νησιωτικότητας, τους Βουλευτές και τους Δημάρχους της Δωδεκανήσου, από τους οποίους ζητεί να αποστείλουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως την Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, τις προτάσεις τους για εκδηλώσεις και δράσεις που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο πλάνο προγραμματισμού  που θα καταθέσει η Περιφέρεια στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

«Με αυτόν τον τρόπο ο συμβολισμός του “Έτους Δωδεκανήσου” θα είναι αντάξιος της ιστορίας και της κληρονομιάς των νησιών μας», επισημαίνει στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης. 

 


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 2011 - 2018. 19/6/2018 7:29 μμ

Σχεδιασμός ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Yλοποίηση: ΡΟΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.